Vodafone Nederland verlaagt Eurotarief

29/08/2008 11:57

Vodafone Libertel NV

Vodafone Nederland verlaagt vanaf 30 augustus de roaming tarieven voor klanten die gebruik maken van het Eurotarief. Zij betalen voortaan EUR 0,55 per minuut om te bellen en EUR 0,26 om gebeld te worden.

Klanten die gekozen hebben voor Passport blijven op hetzelfde tarief:


- Zij bellen tegen hun thuistarief per minuut (voor postpaid klanten is dat EUR 0,25) plus een eenmalig starttarief van EUR 0,79.


- Gebeld worden is gratis, afgezien van een eenmalig starttarief van EUR 0,79.


- Een SMS versturen kost EUR 0,29.


- De Passport formule is geldig in 42 landen inclusief alle landen van de EU.

Euro tarief klanten kunnen gratis en snel overstappen naar Passport door een gratis SMS te sturen naar 4000 met de tekst 'PASSPORT AAN'.

Voor een volledig overzicht van de consumenten en zakelijke roaming tarieven zie vodafone.nl/eu en vodafone.nl/euzakelijk.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende mobiele communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel ruim 269 miljoen klanten per 30 juni 2008. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen in 5 continenten. Daarnaast heeft Vodafone Group nog 40 partner netwerken wereldwijd.