RTL Group

Wie wint droombruiloft in 'Million Dollar Wedding' met Wendy van Dijk

Wie wint droombruiloft in 'Million Dollar Wedding' met Wendy van Dijk

De bruiloft waar je alleen maar van kunt dromen. Een bruiloft die de huwelijksdag van Willem-Alexander en Maxima of Frans Bauer en zijn Mariska misschien wel evenaart. Een huwelijksdroom die werkelijkheid gaat worden voor één koppel. Een koppel dat volgens iedereen een droompaar is en daarmee de trouwdag krijgt die alles overtreft. De zoektocht naar dit stel begint op zaterdag 30 augustus in het grote, nieuwe RTL 4-programma Million Dollar Wedding. Wendy van Dijk gaat in tien weken tijd op zoek naar het droompaar van Nederland. Zijn zij gevonden dan geeft dit stel elkaar het ja-woord, live, met heel Nederland als getuige op een manier waar nog lang over nagesproken gaat worden.

Ruim 4000 koppels hebben zich opgegeven voor deze grote zoektocht. Voor een speciale jury laten zij in 30 seconden zien waarom zij die enorme bruiloft verdienen. Honderd stellen blijven over en krijgen vervolgens de opdracht om een videoboodschap te maken waarin zij aan de rest van Nederland laten zien waarom zij samen een droompaar zijn. Via internet (www.rtl.nl/wedding) kan het Nederlandse publiek de filmpjes bekijken en een stem uitbrengen. Degene met de meeste stemmen behoort tot één van de zeven koppels die uiteindelijk in de race blijven.

De romantische afvalrace gaat vanaf de vierde aflevering live verder. Vanuit studio 22 is de kijker wekelijks getuige van de verschillende opdrachten die de liefdeskoppels moeten uitvoeren om in de race te blijven. Niet alleen in de studio zal het er fanatiek aan toe gaan want ook buiten de studio komen de bruidsparen in spé voor hete vuren te staan. Kunnen zij bijvoorbeeld samen door een stad navigeren zonder navigatiesysteem en zonder elkaar in de haren te vliegen? De jury en de kijker bepalen uiteindelijk door aan het eind van elke show te stemmen wie het programma moet verlaten.

Dan is het moment daar. Een koppel blijft over en is volgens Nederland het ultieme droompaar. Bij een droompaar hoort een droomhuwelijk. Op zaterdag 1 november worden zij live op televisie in de echt verbonden op een manier waar ze alleen maar van hebben kunnen dromen.

Wendy van Dijk: "Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel aanmeldingen zijn. Hoe leuk dat heel Nederland zijn droompaar kan zien trouwen. Het is een programma naar mijn hart, want de liefde moet gevierd worden."

Vanaf eind augustus is het de liefde dat de klok slaat op de zaterdagavond bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/wedding

Uitzending: Vanaf zaterdag 30 augustus, tussen 20.00 en 21.30 uur, bij RTL 4. Herhaling: vanaf donderdag 4 september, tussen 22.30 en 00.00 uur, bij RTL 4

---

---
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Donate Brunink via tel. 035
-671 8624, donate.brunink@rtl.nl of Susanne van der Klugt, via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.