Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zomerbeat in de City / zaterdag 30 augustus 2008

Zomerbeat in de City is terug op het Stadserf!

De zomer is voor Schiedam en verre omgeving inmiddels niet meer compleet zonder Zomerbeat in de City. Ook dit jaar zal Zomerbeat in de City zorgen voor een zinderend, zwoel en vooral zomers programma waar álle Schiedammers zich in kunnen herkennen en waar ontspanning en gezelligheid voorop staan.

Vorig jaar hebben we in het kader van ons 5 jarig jubileum even een uitstapje gemaakt naar het Prinses Beatrix park, maar dit jaar is Zomerbeat in de City weer terug op haar oude vertrouwde locatie: het Stadserf van Schiedam!

Het Stadserf wordt zaterdag 30 augustus weer omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek waar het gevarieerde programma de tropische temperaturen alleen maar extra zal laten stijgen. Een van de ingrediënten van Zomerbeat in de City is uiteraard weer de cocktailbar en het terras, waar onder genot van een tropische cocktail en tropische hapjes, het zomerse gevoel compleet wordt. Het programma zal, net als de cocktails, een mix worden van verschillende ingrediënten waarmee zowel jong als oud zich prima zal vermaken. Naast live optredens van o.a Siembra, Gio en Caribbean Punch waarbij je niet stil kunt staan, zijn er ook kinderactiviteiten, streetdance, zouk & salsa workshops en deejay optredens.

Al zes jaar zorgt Zomerbeat in de City voor ontspanning en gezelligheid in Schiedam. Al zes jaar wordt Schiedam in de zomer overspoeld door Caribische en funky muziekklanken, die een ieder gegarandeerd laat dansen! Met een combinatie van goed weer, gezelligheid én een prettige sfeer is Zomerbeat in de City al zes jaar een daverend succes te noemen! Bekende topacts zoals Trafassi, La Fiësta, Yes-R, K-Liber, Tascha's World, Soulvation, Re-Play en Brace hebben het Stadserf de afgelopen jaren doen swingen!

Het festival is een onderdeel van de stad en maakt het zomerse gevoel van vele Schiedammers compleet. Warmbloedige ritmes, tropische cocktails, 'n ondergaande zon, een swingend publiek. dat is Zomerbeat!

Kom het zelf beleven bij Zomerbeat in de City, het tropische zomerfestival van Schiedam voor jong en oud in de zomer!

Het volledige programma is te vinden op de website van Zomerbeat in de City.

Datum: Zaterdag 30 augustus 2008

Locatie: Stadserf, Schiedam

Tijd: 14.00-23.00 uur

Toegang : gratis !

Meer informatie op: www.zomerbeatindecity.nl