Nederlandse Tafeltennisbond

Li-Ning/MF Services Heerlen

Eerste Eredivisiewedstrijden voor landskampioen dames Li-Ning/MF Services Heerlen

Landskampioen Li-Ning/MF Services Heerlen komt komend weekend (30/31 augustus) voor het eerst in actie in de najaarscompetitie (2008) van de Eredivisie. De Limburgse vrouwen spelen een dubbelprogramma. Bij de mannen staan eveneens twee wedstrijden op het programma.

Zaterdag 30 augustus ontvangt promovendus TOGB in Berkel & Rodenrijs de Champions League-winnaar uit Heerlen. Een dag later gaat het team met onder andere Li Jiao, Ni Xia Lian en Britt Eerland in de gelederen op bezoek bij TTV Hilversum, dat dit seizoen ook nog niet in actie is gekomen. Dozy Den Helder/Noordkop en Bonnema/Westa spelen dit weekend Europees in de ETTU Cup.

Bij de heren speelt Messchendorp Pallet in Harkstede zaterdag de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Vorige week ging de openingswedstrijd van het seizoen tegen OpenLine/Westa met 5-2 verloren. De punten voor de thuisclub kwamen toen op naam van Jan Tammenga en het dubbel Tammenga/Kobes. Tegenstander is het team van Bultman/Smash'70 uit Hattem. Zij leden op de openingsdag een nederlaag tegen landskampioen AA-Drink/FVT (1-6).

Op zondag 31 augustus komen Scylla en DTK'70 uit Klazienaveen voor het eerst tijdens deze competitie in actie. Het duel in Leiden begint om 14:00 uur.

De Eredivisie is dit seizoen uitgebreid te volgen via www.nttb.nl. Actuele uitslagen, standen, persoonlijke resultaten, foto's en wedstrijdverslagen zijn te vinden op de eredivisiepagina's. Kijk daarvoor onder spelers -> competitie -> eredivisie dames / heren.

Programma heren:
2304 zat 30 aug Messchendorp Pallet - Bultman/Smash'70 17:00 uur 2305 zon 31 aug DTK'70 - Scylla 14:00 uur

Programma dames:
104
zat 30 aug
TOGB - Li-Ning/MF Services Heerlen
16:00 uur
105
zon 31 aug
TTV Hilversum - Li-Ning/MF Services Heerlen
13:00 uur

NTTB/HH