Politie Gelderland-Zuid

Verdachte belangstelling

Echteld, 30-08-2008 o In de nacht van vrijdag op zaterdag rond half vier, meldde een getuige dat het opviel dat twee personen verdacht veel belangstelling hadden in geparkeerde autos in Echteld.

De politie ging naar het opgegeven adres en zag twee mannen lopen die voldeden aan de opgegeven signalementen. De twee mannen zeiden dat ze wat aan het rondfietsen waren en toonden de politie spullen die ze bij zich hadden. Ze hadden ook twee fietsen bij zich. Toen kort na dat moment de getuige meldde dat er spullen uit de auto waren verdwenen, die de agenten hadden gezien bij de twee mannen, konden zij worden aangehouden voor diefstal. De 53-jarige getuige heeft aangifte gedaan van diefstal.

Meerdere goederen
Bij de veiligheidsfouillering op het politiebureau troffen agenten nog meer goederen aan bij de twee mannen, die mogelijk afkomstig van diefstal zijn. De twee verdachten zijn een 21-jarige man uit Tiel en een 32-jarige man uit Arnhem. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Tiel voor verhoor en verder onderzoek. (13)

Laatst gewijzigd 30-08-2008 12:06 | © Regio Gelderland-Zuid |