VoorburgBANDS.nl brengt Blues, Rock&Roll + 4 UUR live Dance Classics


op Voorburgs Cultureel Zomerfestival 2008

VOORBURG, 20080804 -- Op zaterdag 30 augustus nadat het 9e Cultureel Zomerfestival door wethouder Zwartepoorte zal zijn geopend (10:30 uur) gaat dan (ter hoogte van K.J. Laan 310) ook het VoorburgBANDS Podium voor de 3e editie van start met een non-stop dagvullend programma.

Dit jaar is er wel een zeer speciaal tintje aan deze 3e editie gegeven namelijk dat VoorburgBANDS er in geslaagd is om bijna (That's Cool had andere verplichtingen) alle Leidschendam-Voorburgse Dance Classic Bands te verzamelen om op 30 augustus inhoud te geven aan het thema van die dag "eerst Blues en Rock & Roll maar daarna FEESTEN!"

Aanstaande zaterdag 30 augustus staat er vanaf het eerste moment een ijzersterke line-up te beginnen met de Voorburgse Jimi Hendrix, Bas Paardekooper die in Voorburg zijn nieuwe Blues Band the Blew Crue komt presenteren en tracks ten gehore brengt van zijn nieuwe demo CD "Hang on to Tomorrow" waarop alleen eigen geschreven werk te horen is. Daaropvolgend staat er een gevestigde formatie van Harro Caudron op het podium die met zijn blueSpirit het publiek verder gaat opwarmen met afwisselend Blues en Rock & Roll. Na dat optreden komen er dan achtereenvolgend 4 Dance Classics bands aan bod en wordt het rocken en feesten. Eerst presenteert KJOET een vocaal sterke 8 man/vrouw band zich met populaire Pop en Rock en daarna voor de afwisseling Funky Crew een swingende 10 man/vrouw band van o.a. Ilona Haenen die voor haar eigen winkel een repertoire speelt van populaire Soul en Funk. Maar we zijn nog niet klaar want daarna staat te trappelen Mad Pit (een band die met geen andere te vergelijken is), een 10 man/vrouw party band samengesteld door de Voorburgse gitarist, composer en producer Peter Jacobs die afgelopen zondagmiddag tussen 1 en 2 nog te horen was bij MIDVLIET FM in het populaire radioprogramma van Peter van der Aar "Kakefonie". Als klap op de vuurpeil staat er daarna een bekende en in de regio zeer beruchte Knappe Mannen Band (10 man/vrouw) van o.a. Voorburger Fred Bouman (je moet heel wat in huis hebben om die naam te kunnen gebruiken) die met een groot aantal knappe Diva's een wervelende Multi-Muzikale mix bestrijkt. Dat betekent dus een hele dag echte Leidschendam-Voorburgse live muziek van hoge kwaliteit en daarbij ook een hapje en een drankje binnen handbereik om de inwendige muziekbezoeker te behagen en te ondersteunen.

zie: www.voorburgbands.nl/vczf/index.html





Ingezonden persbericht