Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Culturele Uitmarkt in Doorn (30 augustus)

Culturele Uitmarkt tijdens Heuvelrug Totaal
Dit jaar hoeft u op 30 augustus niet naar Amsterdam voor de Uitmarkt. U kunt in Doorn naar de eerste Culturele Uitmarkt van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De Culturele Uitmarkt maakt, samen met een informatiemarkt van sport en welzijn, deel uit van het evenement Heuvelrug Totaal.

Programma Culturele Uitmarkt
Tijdens de Culturele Uitmarkt maakt u kennis met het rijke en gevarieerde culturele leven in de gemeente en de activiteiten voor het komende seizoen. Ook krijgt u informatie over maatschappelijke instellingen en sport, waarbij u lid kunt worden van een vereniging of zich kunt aanmelden als vrijwilliger.

Een demonstratie capoeira staat ook op het programma.

Organisaties, verenigingen en individuen presenteren zich op ludieke wijze. In Cultuurhuis Pléiade en op het buitenpodium op het plein aan de Kampweg in Doorn is van 10.00 tot 17.30 uur een doorlopend programma met gevarieerde korte optredens van toneel, popmuziek, poëzie, klassieke muziek en dans.

Shantykoor De Driemasters treedt ook op.

In de buurt van het Cultuurhuis is een informatiemarkt met ruim vijftig kramen van zowel culturele als maatschappelijke organisaties. Beeldende kunstenaars tonen en verkopen hun werk op de kunstmarkt met veertig kramen die plaatsvindt rondom de Maartenskerk. En u kunt ook zelf aan de slag. Tijdens een proefles of workshop kunt u kennismaken met het cursusaanbod van het komende seizoen. De Maartenskerk naast het Cultuurhuis heeft zijn deuren geopend voor bezichtiging en rondleidingen.

Programma Culturele Uitmarkt

Heuvelrug Totaal
In samenwerking met Stichting Heuvelrug Totaal, Netwerk Cultuurinformatie Utrecht/CultuurUtrecht.nl, Steunpunt Vrijwilligers/SWUH en Stichting Cultuurhuis Doorn is een gevarieerd programma samengesteld. Het programma omvat een braderie met 200 kramen, een Oldtimermarkt van MG, Porsche en race- en rallyauto's; een markt met oude ambachten; demonstraties van de Nederlandse Politiehonden Vereniging, een Kartbaan met demonstraties van Nederlands Kampioen 2007 Luuk van Hengel en podiumoptredens vanaf 16.00 uur van The Chief, de Driebergse formatie Bettys Rock Band, en vanaf 20.00 uur de Doornse formatie The Clue, The Clarks uit Den Haag en als afsluiting de inmiddels zeer bekende DJ Rose. Een festival van zeer hoge kwaliteit wat u beslist niet mag missen!

Meer informatie over de Culturele Uitmarkt en het voorlopige programma vindt u op:
www.swuh.nl.

Meer informatie over Heuvelrug Totaal treft u aan op: www.heuvelrugtotaal.nl.

Laatst gewijzigd: 21 juli 2008