Gemeente Scheemda


Blauwestad presenteert Pura Vida

Op zaterdagavond 30 augustus a.s. presenteert Blauwestad Pura Vida, een uniek openluchtconcert in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest. Het concert vindt plaats op een schitterende locatie, midden in Blauwestad, aan de oevers van het Oldambtmeer. Het NNO, onder leiding van dirigent Hans Leenders, zal een concert neerzetten met een `Night of the Proms' sfeer met medewerking van het Noord Nederlands Concertkoor. Rika Dijkstra geeft een gastoptreden en zingt nummers van Ede Staal. De ontvangst voor Pura Vida is vanaf 19.00 uur, de aanvang van het concert is om 20.00 uur.



Pura Vida staat voor `puur, echt leven' en past daarom goed bij Blauwestad in de provincie Groningen: Een plek in Nederland waar dingen nog echt, zuiver en puur zijn.

Pura Vida is voor iedereen gratis toegankelijk. Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar, maar u kunt ook uw eigen stoel meenemen. Vanaf de boot kan het concert ook goed worden beleefd. Dit jaar zal het podium meer richting het water worden gedraaid. Vlakbij het openluchtconcert wordt gratis voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen gecreëerd. Medio augustus zal hierover meer te lezen zijn op de website www.blauwestad.nl