Persuitnodiging Olympische Afterparty op Rabo Fandag 30 aug

07/08/2008 15:53

Rabobank Nederland

OLYMPISCHE AFTERPARTY OP RABO FANDAG

Op 30 augustus vindt de tweede Rabo Fandag plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Die dag ontvangen de Olympische Rabo sporters, die hopelijk met veel medailles teruggekeerd zijn uit Bejing, hun jonge fans op een Olympische afterparty. Theo Bos laat zich uitdagen voor een sprintje, Anky van Grunsven geeft dressuurtips en Fatima Moreira de Melo hockeyt met haar fans.

Met 4000 aanmeldingen wordt de tweede Rabo FanDag een druk bezocht evenement waar de jonge fans hun Olympische helden in levende lijve kunnen ontmoeten. De dag begint met een openingsceremonie waar alle sporters aan mee doen. Verder zijn er sportclinics, demonstraties en speciale persconferenties waar de jeugdige sportfans, als echte journalisten, hun helden vragen kunnen stellen. De kinderen kunnen zelfs op de foto met de sporters en hun gewonnen medailles.

Programma:

13.00 opening Rabo FanDag

13.30 aanvang activiteiten

16.15 einde activiteiten

16.30 afsluitend optreden van Nick & Simon

17.00 einde

De pers is welkom tijdens de hele Rabo Fandag. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 27 augustus aanmelden via pressoffice@rn.rabobank.nl. De media worden op 30 augustus vanaf 12.15 uur verwacht bij de ingang Marathonpoort van het Olympisch Stadion (kant Amstelveenseweg).