Ingezonden persbericht




Sounds of the Bumblebee : Dutch Heroes Edition!



Na een niet zo zomerse zomer beginnen we weer aan het seizoen! Helaas weer terug naar school, weer aan het werk en nog minder zon..... Maar niet getreurd, voordat alles weer echt begint kicken we het seizoen met Sounds of the Bumblebee goed af! Vorige editie hadden we MJ Cole helemaal uit de UK gehaald, deze keer zoeken we het wat dichter bij huis. Deze editie staat namelijk helemaal in het teken van Nederlandse Garage Helden. Namen die back in the days garant stonden voor vette parties, rockende sounds en volle zalen.

Niemand minder dan Groovemaster Johnson, G-double-E, Hitmeister D versterken dit keer het team van Melly Mel, Andy Callister en Steve Boomselector! Groovemaster Johnson heeft zich in de 2-step en UK Garage scene onsterfelijk gemaakt met zijn legendarische "Bubble Club" voorheen altijd in de Paradiso.

Hij staat bekend om zijn soulfulle sound en voorliefde voor de echte 2-step. G-double-E is een dj met een roemrucht verleden in de scene. Op feesten als Speedfreax - Crossover - Blazin' - Juice & 2-Steps Ahead was hij een graag geziene gast. Tegenwoordig mixt hij zijn UK sound met de nieuwste electro, maar speciaal voor ons gaat hij terug naar roots voor een Oldskool 2-step en Garage set! Hitmeister D komt voor een ongetwijfeld nu al legendarische back-to-back set met Melly Mel. Deze "Eclectic King" is één van de bekendste dj's van de Nederlandse scene. Normaal is zijn sound Eclectic, voor deze gelegenheid heeft hij zijn oude garage platen weer uit de kast getrokken. Daarbij komen natuurlijk nog Andy Callister en Steve Boomselector en het feest is compleet.

Samen brengen we Garage terug naar zijn verdiende plek in de club.

Why? Because WE LOVE GARAGE!

Einde persbericht


---- --

Datum: Zaterdag 30 augustus 2008
Tijd: 23.00 - 04.00 uur
Locatie: Hotel Arena TONIGHT, 's-Gravesandestraat 51, Amsterdam
Tickets: E15,- / VVK www.hotelarena.nl
Info: www.hotelarena.nl, www.soundsofthebumblebee.hyves.nl