Persuitnodiging Rabobank verlengt sponsorcontracten KNHB en KNWU

EMBARGO TOT 30 AUGUSTUS 11.30 UUR

De Rabobank verlengt op 30 augustus, voorafgaand aan de Rabo Fandag, de sponsorcontracten met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU). De contracten lopen tot na de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Namens de Rabobank zullen Piet van Schijndel en Sipko Schat, leden van de Raad van Bestuur, de contracten tekenen. De ondertekening vindt plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Met 4000 aanmeldingen wordt de tweede Rabo FanDag een druk bezocht evenement waar de Olympische Rabo sporters hun jonge fans enthousiast zullen ontvangen. Speciaal voor die sportieve fans geven Anky van Grunsven, Fatima Moreira de Melo, Theo Bos en de andere sporters een Olympische afterparty. De dag begint met een openingsceremonie waaraan alle sporters mee doen. Verder zijn er sportclinics, demonstraties en speciale persconferenties waar de jeugdige sportfans, als echte journalisten, hun helden vragen kunnen stellen.

Programma:
11.15 Ondertekening sponsorcontracten, gelegenheid voor persvragen
12.00 Lunch met sporters
13.00 opening Rabo FanDag
13.30 aanvang activiteiten
16.15 einde activiteiten
16.30 afsluitend optreden van Nick & Simon
17.00 einde

De pers is voor beide gelegenheden uitgenodigd. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 27 augustus aanmelden via pressoffice@rn.rabobank.nl. De media worden op 30 augustus vanaf 10.45 uur verwacht bij de ingang Marathonpoort van het Olympisch Stadion (kant Amstelveenseweg).