Ingezonden persbericht

WAARBENJEMEEBEZIG.NL / UPDATE

Utrecht, 30.08.008

AANDACHT
Gisteravond, tijdens het openingsprogramma van de Uitmarkt dat live werd uitgezonden op Nederland 2 heeft Dolf Jansen aandacht gevraagd voor de actie 'Hoed, waar ben je mee bezig?'. Dit leidde direct tot een stormloop op de site en een groot aantal steunbetuigingen. Veel initiatieven om de actie kracht bij te zetten, zijn ontplooid door kunstenaars en instellingen. De komende dagen zal dat zichtbaar worden. We zullen onze best doen alle activiteiten op snel op een rijtje te zetten. Die treft u dan aan op de site.

KOM OP DE FOTO
Uitvoerenden en andere betrokkenen, kom onder de hoed en steun zo de actie! Het fotomoment is morgen, zondag 31 augustus om 14:00 uur, naast het Uitmarkt Muziekcafé (podium 14) nabij de Passengers Terminal aan de Piet Heinkade 27. En zegt het voort!

NOODZAAK VAN DE ACTIE?
Door de berichtgeving in de pers is verwarring ontstaan over de noodzaak van het actievoeren. Lees hier waarom we niet mogen stilzitten en toekijken...

RIJK GEEFT STEEDS MINDER UIT AAN KUNST
Lees hier het artikel in de Volkskrant van vandaag

OPROEP VRIJWILLIGERS
Ook na de Uitmarkt in Amsterdam gaan we door met actievoeren. Zeker tot Prinsjesdag laten we van ons horen. Help mee als vrijwilliger om de druk op de ketel te houden. Geef je op via 030 2315844 of mail waarbenjemeebezig@gmail.nl

VAN DE HOED EN DE RAND WETEN?
surf voor meer informatie naar www.waarbenjemeebezig.nl

'Hoed, waar ben je mee bezig?' is een actie van Nederlandse kunstenaars en culturele instellingen op initiatief van Yo! Opera, De Paardenkathedraal, Huis en Festival a/d Werf en belangenvereniging Kunsten '92. De actie wordt onder meer ondersteund door Mediamatic en De MediaVilla.



Ingezonden persbericht