KNHS



Antoinette ter Rielle KNHS kampioene Z2 categorie DE

30 augustus 2008

winnaar klasse z2 de antoinette ter riele

Ermelo (KNHS) - De strijd was wederom spannend tijdens de Hippiade pony's in de klasse Z2 categorie DE. Maar uiteindelijk was het Antoinette ter Rielle met haar pony Danny Boy die met de overwinning (69.20%) naar huis ging.

Nadat ze door haar supporters een nat pak in de waterbak had gehaald vertelde Antoinette enthousiast over haar proeven: "Het ging vandaag heel goed, voornamelijk de tweede proef was hij erg goed aan mijn been. Ik heb een week getraind bij mijn trainster Gonnelien Rothenberger en daar voornamelijk getraind op de nageeflijkheid." De 14-jarige amazone weet nog nietr of ze in de toekomst van haar hobby haar beroep wil maken. "Ik zit nu op het VMBO-T en zie daarna wel wat ik ga doen."

Tweede werd Maria van den Dungen op Rembrandt (68.90%). "Ik rijd de pony sinds vanaf maart en dit is pas de vierde keer dat we op wedstrijd zijn. Het is wel een echte hengst, maar als je er eenmaal op zit luistert hij goed. Tot het einde van mijn ponytijd mag ik de pony blijven rijden en daar ben ik heel blij mee!"

Als derde eindigde Anne Meulendijks met Boticelli met een percentage van 67.30.

Op de foto hangt KNHS bestuurslid, de heer Sevinga, de sjerp om bij de kampioene Antoinette ter Rielle.

Overige uitslagen in de klasse Z2 waren:

Z1/Z2 dressuur cat. C

1. Sophia Schumacher, Gardens Fabel TPS, 67,40%
2. Inge Schellekens, Alice's Lucky Boy, 64,00%
3. Marlissa van Nijhuis, Winerieke, 61,3 %