Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen


40-jarig jubileum

09-07-2008: NBTC NEDworkshops 2008 in teken van 40-jarig jubileum

Uitkomsten toekomstvisie `Destinatie Holland 2020' gepresenteerd aan sector

NBTC NEDWORKSHOPS 2008 IN TEKEN VAN 40-JARIG JUBILEUM

Op woensdag 3 en donderdag 4 september organiseert het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) de NEDworkshops 2008 in Theater Hotel Figi in Zeist.
Gelijktijdig met dit jaarlijkse evenement wordt de toekomstvisie `Destinatie Holland 2020' gepresenteerd. Het NBTC bestaat dit jaar 40 jaar.

NBTC NEDWORKSHOPS
De NBTC NEDworkshops is het jaarlijkse evenement waar de Nederlandse toeristische en zakelijke reismarkt, het NBTC en al haar wereldwijde vestigingen ontmoet. Dit wordt vormgegeven door de samenwerking, op het gebied van destinatiemarketing, tussen het NBTC en haar partners. Daarnaast vindt in het kader van het 40-jarige bestaan van het NBTC op 3 september een jubileum-borrel plaats in Slot Zeist.

TOEKOMSTVISIE
Tegelijkertijd met de NBTC NEDworkshops organiseert het NBTC het symposium `Destinatie Holland 2020'. Aan de hand van uitgebreid onderzoek heeft het NBTC een toekomstvisie geformuleerd omtrent het inkomend toerisme naar Nederland tot 2020. In de visie wordt gekeken naar cijfers, trends in het verleden, het heden en de toekomst. Aan de hand van stellingen wordt samen met de sector gediscussieerd hoe we gezamenlijk de toekomst tegemoet kunnen treden.

HSMAI SEMINAR
Samen met het NBTC organiseert HSMAI op donderdag 4 september het seminar `Leadership in (personal) branding'. Het seminar is in lijn met het HSMAI jaarthema `How to achieve Leadership in your business'. Deze twee thema's worden tijdens het seminar belicht door diverse marketingexperts.

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de NBTC NEDworkshops: www.nbtc.nl/nedworkshops2008 . Inschrijven voor het HSMAI seminar: www.hsmai.nl of service@hsmai.nl.