Gemeente Noordwijk

Aankondiging Europese aanbesteding Hulp bij het Huishouden

De ISD Bollenstreek kondigt aan dat op de aanbestedingskalender een publicatie staat van de aanbesteding met betrekking tot Hulp bij het Huishouden in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning.

De ISD Bollenstreek heeft als aanbestedende dienst samen met de gemeente Katwijk het voornemen om voor de inwoners van de ISD-gemeenten (Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen) en van de gemeente Katwijk overeenkomsten aan te gaan voor de levering van Hulp bij het Huishouden. Voor de ISD-gemeenten en de gemeenten Katwijk worden individuele overeenkomsten afgesloten.

De Hulp bij het Huishouden is gebaseerd op het zorgveilingmodel. Het zorgveilingmodel is voor de Hulp bij het Huishouden een vrij nieuw systeem, dat voor het eerst door de gemeente Spijkenisse is ingevoerd. Via het zorgveilingmodel is het mogelijk om met meerdere aanbieders te werken. Door het aangaan van de overeenkomst krijgen de deelnemers toegang tot de internetveiling. De individuele hulpvraag wordt geveild onder de deelnemers. Zowel grote als kleine zorgaanbieders maken kans om mee te doen aan de uitvoering.

Presentatie
Op woensdag 3 september 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst op het gemeentehuis van Katwijk, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk. Zorgaanbieders die hierbij aanwezig willen zijn moeten zich vóór 1 september aanmelden. In het bestek staat hoe de aanmelding kan plaatsvinden.

Nadere inlichtingen
Nadere informatie over deze aanbesteding c.q. publicatie kunt u vinden op de website van de aanbestedingskalender (www.aanbestedingskalender.nl). Geïnteresseerden kunnen het bestek opvragen via het e-mailadres tenders@qconsult.nl.

Uiterste datum van inschrijving
Uiterste datum van inschrijving is op 9 oktober 2008 om 14.00 uur in het kantoor van de ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92 te Lisse.