Hogeschool Windesheim

Persbericht, 26 augustus 2008

Kennis, ondernemerschap en excellentie staan centraal bij de opening van het hogeschooljaar 2008 â 2009 van Windesheim. Op woensdag 3 september opent bestuurslid Hein Dijkstra het nieuwe collegejaar, waarna Gaston Sporre en Grace Boldewijn het woord voeren.

Ook dit jaar heeft de hogeschool een goed gevuld en gevarieerd programma weten samen te stellen. Na zijn welkomstwoord gaat Hein Dijkstra namens het College van Bestuur in op de rol van Windesheim in de regio. Aansluitend spreekt dr. Gaston Sporre, voorzitter van de Kamer van Koophandel van Oost Nederland en oud bestuursvoorzitter Achmea Zorg. Hij geeft zijn visie op kennis, kunde en karakter en de rol van een onderwijsinstelling en het beroepenveld. Ten slotte vertelt Grace Boldewijn hoe studiebegeleiding, coaching en advisering doorwerken in haar functie als CEO bij het technisch bedrijf BoCari Engineering.
Het programma vindt plaats in het auditorium van Windesheim en wordt omgeven door muziek met piano en cello. In de hal is een expositie ingericht met werk van studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Belangstellenden kunnen zich via www.windesheim.nl/agenda aanmelden voor de officiële opening van het hogeschooljaar 2008-2009 bijwonen. Om 14.45 uur start het programma in het hoofdgebouw van Windesheim op de Campus in Zwolle.