Dico Group

Oproeping

Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag 3 september 2008 om 14.00 uur, Home Trade Center, Symfonielaan 1, Standnummer 2C061, 3438 EW Nieuwegein.

Agenda


1. Opening / mededelingen


2. Behandeling en goedkeuring van de jaarrekening 2007, alsmede de vaststelling van de winstbestemming


3. Jaarstukken 2007
a. Décharge huidige CEO voor het samenstellen van het jaarverslag over 2007. b. Décharge toenmalige CEO voor het besturen van de vennootschap. c. Décharge RvC voor het toezicht op het samenstellen van de jaarstukken 2007. d. Décharge toenmalige Raad van Commissarissen voor het toezicht op de vennootschap gedurende de periode van het verslagjaar.


4. Halfjaarcijfers 2008 en de cijfers per 31 juli 2008 Toelichting door CEO


5. Delegatie van emissiebevoegdheid (zie toelichting op achterzijde)


6. Samenstelling Raad van Commissarissen Voorgesteld wordt om de heer F.A.M.J. Faas te benoemen tot commissaris en de heer mr. P.W. Middelhoven op zijn verzoek per heden ontslag te verlenen onder gelijktijdige décharge.


7. Rondvraag


8. Sluiting

De aandeelhouders kunnen vanaf 20 augustus 2008 de agenda met toelichting en het jaarverslag inzien ten kantore van de vennootschap. Een afschrift van bovengenoemde stukken is aldaar en onder telefoonnummer 076- 5799455 (ABN AMRO Servicedesk) kosteloos verkrijgbaar.

Houders van gewone aandelen aan toonder, die de vergadering wensen bij te wonen, dienen een verklaring van hun bank aangesloten bij Euroclear Nederland Amsterdam, waaruit blijkt dat zij tot het daarin genoemde aantal gewone aandelen gerechtigd zijn en blijven tot na de afloop van de vergadering, uiterlijk op 27 augustus 2008 te hebben gedeponeerd bij ABN AMRO Bank N.V. te Amsterdam. Dit ontvangstbewijs geldt als toegangsbewijs voor de vergadering.

Houders van aandelen op naam, pandhouders en vruchtgebruikers aan wie het stemrecht toekomt, die de vergadering wensen bij te wonen of zich ter vergadering wensen te laten vertegenwoordigen, moeten daarvan uiterlijk op 27 augustus 2008 opgave gedaan hebben bij de Raad van Bestuur.

Nieuwegein, 20 augustus 2008

NV DICO International / Raad van Bestuur
Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
Telefoon 030-6020090 / Fax 030-6020091 / Email: a.loon@dicointernational.com

Toelichting bij de agenda is opgenomen aan de achterzijde.

Toelichting bij de agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NV DICO International op 3 september 2008.

Agendapunt 5 Delegatie van emissiebevoegdheid. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders wijst de Raad van Bestuur voor een periode van achttien maanden aan als vennootschapsorgaan dat bevoegd is tot:
1 het nemen van besluiten tot uitgifte van aandelen en tot het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, dit tot een aantal dat gelijk is aan het aantal van de op dat moment niet geplaatste aandelen in het kapitaal van de vennootschap, op tijdstippen en in de mate die de Raad van Bestuur geraden acht en onverminderd het bepaalde in artikel 164 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.
2 het beperken of uitsluiten van het voorkeursrecht als bedoeld in artikel 96a Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.