Gemeente Purmerend

Najaarskermis Purmerend 3 t/m 7 september

29 augustus 2008

Spectaculaire nieuwe attracties!

Woensdag 3 september tot en met zondag 7 september is er najaarskermis in het centrum van Purmerend. De najaarskermis in Purmerend is één van de oudste kermissen van de regio.

Op de Koemarkt, Schapenmarkt en Plantsoenstraat zijn circa dertig attracties te vinden. Woensdag 3 september gaat de kermis om 14.00 uur traditiegetrouw van start met de gebruikelijke kortingsdag. Spectaculaire nieuwe attracties, leuke kansspelen en gezellige kinderattracties zorgen als vanouds voor een echte familiekermis.

De kermis is dagelijks open vanaf 14.00 uur. Op vrijdag 5 september wordt een groots vuurwerk afgestoken om 22.15 uur. Zaterdag 6 september lopen er vanaf 14.00 uur eigenzinnige buitenaardse wezens van ruim drie meter rond over het kermisterrein. Kermisclowns vermaken zondag 7 september vanaf 15.00 uur de kleinste bezoekers met ballonkunsten en grappen.

Elk huisadres in Purmerend ontvangt een kermiskrant in de brievenbus met veel kortingsbonnen en weetjes. Kijk hiervoor ook op de website www.kermispurmerend.nl