Gemeente Eemnes

Persberichten

Theatervoorstellingen a.s. woensdagavond

In samenwerking met het Wortel Impresariaat van Gerard Wortel stelde de KPJ een programma op dat jong en oud moet aanspreken. Naast Gerard Wortel zelf staan er nog vijf totaal van elkaar verschillende artiesten op het programma. U ziet deze avond slechts drie van de zes artiesten optreden. U kunt hiervoor zelf vooraf een keuze maken. Mocht de één u niet aanspreken? Dan kiest u voor de ander!

Hoe werkt het?
U maakt een keus uit één van de zes verschillende passe-partouts, waarmee u drie verschillende voorstellingen van drie verschillende artiesten ziet. Elke voorstelling duurt een half uur en na dat half uur wisselt u weer naar de volgende locatie voor het volgende optreden. Op de passe-partouts vindt u het tijdstip waarop en de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. U zult deze avond in de feesttent starten en van daaruit naar de locatie begeleid worden door één van onze vrijwilligers.

De artiesten
Natuurlijk is elk optreden weer anders en heeft u waarschijnlijk ook een persoonlijke voorkeur. Daarom vindt u op de linkerpagina een beschrijving van de artiesten die deze avond voor u op zullen treden.

De passe-partouts
Het passe-partout dat u koopt bepaald welke voorstellingen u te zien krijgt. U kunt nu al een keuze maken, zodat u bij de kaartverkoop kunt aangeven welke variant u wenst. Voor het gemak hebben wij de keuzes een kleur gegeven. De voorstellingen staan op volgorde waarop u ze krijgt te zien.

Rood:
Gerard Wortel Wilma Paalman van Pamelen en Pieterse Groen:
Mars Teunisz Milou Frencken Theo van den Oever
Blauw:
Van Pamelen en Pieterse Mars Teunisz Wilma Paalman Paars:
Milou Frencken van Pamelen en Pieterse Mars Teunisz Geel: Theo van den Oever Gerard Wortel Milou Frencken Oranje:
Wilma Paalman Theo van den Oever Gerard Wortel

Passe-partouts zijn verkrijgbaar voor 8,50 tijdens de reguliere voorverkoop. Wees er snel bij, want er zijn slechts 450 plaatsen beschikbaar. Passe-partouts zijn alvast te reserveren via kpj75jaar@live.nl. Indien niet uitverkocht, dan kunt u op de avond zelf vanaf 19:00 terecht voor de aankoop van een passe-partout.

(Gepubliceerd 01-09-2008)