Gemeente Overbetuwe


Afsluiting wegen i.v.m. werkzaamheden

---

Drempel Bredeweg te Randwijk

Ter hoogte van het ontmoetingscentrum wordt een drempel aangelegd. Op woensdag 3 september wordt deze uitgefreesd. Hiervoor is geen afsluiting noodzakelijk. Wel wordt de weg half afgesloten, waarbij de voorrang met borden wordt geregeld.

Op donderdag 4 september dient i.v.m. het aanbrengen van de asfaltdrempel de Bredeweg afgesloten te worden. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

De omleidingsroute loopt als volgt: Knoppersweg â Nijburgsestraat.

Inrichting 60 km/uur zone Reethsestraat

In de Reethsestraat, tussen het kombord in Valburg en de Rijksweg-Noord, worden enkele drempels aangelegd en een plateau op de kruising met de Eimerensestraat, dit in het kader van de inrichting tot een 60 km/uur weg. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om de hele weg af te sluiten. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.
De werkzaamheden zijn gepland op donderdag 4 en vrijdag 5 september.

De omleidingsroute loopt als volgt: Tielsestraat â Valburgsewg â Lange Dreef â Rijksweg Zuid.

Reparatiewerk Grote Molenstraat en Griegstraat te Elst

Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden op donderdag 4 en vrijdag 5 september. Op de Grote Molenstraat vinden de reparaties plaats tussen de Griegstraat en het bebouwde kombord. Het is voor deze werkzaamheden niet noodzakelijk om de hele weg af te sluiten, wel zal ter plaatse van het werkvak een helft van de weg afgesloten worden. De voorrang wordt hier met borden geregeld.

Voor vragen over de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer R. Maassen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0481-372 684.

Afsluiting spoorwegovergang 1ste Weteringsewal te Elst

Asset Rail B.V. gaat in opdracht van ProRail werkzaamheden uitvoeren aan de spoorwegovergang in de 1ste Weteringsewal in Elst.

De werkzaamheden vinden plaats op de volgende data:
1. van dinsdag 9 september op woensdag 10 september 2008 van 00:30 uur tot 06:00 uur

2. van woensdag 10 september op donderdag 11 september 2008 van 00:30 uur tot 06:00 uur

Op deze dagen en tijdstippen wordt de overweg voor al het verkeer afgesloten en wordt er een omleidingsroute ingesteld. Deze wordt met borden aangegeven.

De omleidingsroute loopt als volgt: Rijksweg Noord â Griegstraat â Grote Molenstraat.