Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


en restant baggerwerkzaamheden Bilwijkerweg in Stolwijk uit

Hoogheemraadschap voert asfalteringswerkzaamheden en restant baggerwerkzaamheden Bilwijkerweg in Stolwijk uit

PERSBERICHT

In mei 2008 is het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard gestart met het baggeren van de wegsloten van de Bilwijkerweg in Stolwijk. Vanwege de wegwerkzaamheden aan de rotonde in Haastrecht en de daarmee gepaarde verkeersoverlast is het baggerwerk opgeknipt in twee fases. Maandag 15 september wordt gestart met de 2de fase van het baggerwerk. De baggerwerkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 3 oktober 2008. In dezelfde periode wordt ook een vijftal laaggelegen gedeelten van de Bilwijkerweg opgehaald. De weg wordt uitgevuld, waarna een nieuwe laag asfalt wordt aangebracht. De naastgelegen bermen worden aangevuld met grond.

Afsluiting en omleiding

In verband met de geringe wegbreedte en daaraan gekoppeld de verkeersveiligheid wordt tijdens deze bagger- en asfalteringswerkzaamheden de Bilwijkerweg afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer. Hiervoor vragen wij u begrip. Voor voetgangers en (brom)fietsers bestaat de mogelijkheid de werklocatie te passeren. De Bilwijkerweg is van maandag 15 september t/m vrijdag 3 oktober 2008 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 19:00 en zaterdag tussen 8:00 - 17:30 afgesloten voor doorgaand (auto)verkeer!

Doorgaand verkeer vanuit Stolwijk naar Haastrecht wordt geadviseerd om de provinciale weg N207 richting Gouda en vanaf Stolwijkersluis de provinciale weg N228 richting Haastrecht te volgen.

Doorgaand verkeer vanuit Haastrecht naar Stolwijk wordt geadviseerd om de provinciale weg N228 richting Gouda en vanaf Stolwijkersluis de provinciale weg N207 richting Bergambacht te volgen.

Vragen?

Heeft u vragen over de baggerwerkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer Goudriaan, tijdens kantooruren te bereiken via het algemene nummer 010 - 45 37 200 of via de e-mail, r.goudriaan@hhsk.nl. Heeft u vragen over de asfalteringswerkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer Sjoerdsma, tijdens kantooruren te bereiken via het algemene nummer 010 - 45 37 200 of via de e-mail, a.sjoerdsma@hhsk.nl.