Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 03-09-2008

Koper en kranen

RHENEN- Op dinsdag werden twee personen aangehouden omdat ze koper hadden gestolen. Omstreeks 11.45 uur zagen agenten twee personen, 17 en 36 jaar uit Rhenen, rijden over de Nieuwe Veenendaalseweg. Zij werden gecontroleerd en agenten kwamen erachter dat zij zojuist koper hadden gestolen van de Tollenkamp. De mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aangehouden door marktmeester

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag werden twee zakkenrollers aangehouden door de marktmeester. Omstreeks 12.50 uur kreeg de politie de melding dat de marktmeester op de Corridor twee Bulgaarse vrouwen van 27 en 33 jaar had aangehouden. Even daarvoor hadden ze bij een 32-jarige vrouw haar beurs gestolen. De vrouwen werd dus achterhaald en konden worden aangehouden en werden ingesloten voor verhoor.

Overlast veroorzakende heler

VEENENDAAL- Op woensdag werd een man aangehouden omdat hij zeer vermoedelijk gestolen goed in zijn bezit had. Omstreeks 01.50 uur kreeg de politie de melding dat 44-jarige man uit Veenendaal lawaai veroorzaakte op de Westersingel. De agenten controleerden de man en hij bleek een tas met goederen bij zich te hebben. In deze tas zaten enkele goederen, horloge en sieraden, die zeer vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.