Crown breidt Oost-Europese aanwezigheid uit

03/09/2008 12:36

PR Newswire

PHILADELPHIA, September 3 /PRNewswire/ --

- Plannen voor nieuwe blikjesfabriek ter ondersteuning grote vraag in de regio

Crown Holdings, Inc. (NYSE: CCK) (Crown) (www.crowncork.com) maakt de bouw van een nieuwe frisdrankblikjesfabriek in Kechnec, in het oosten van Slowakije, bekend.

De nieuwe fabriek zal in het vierde kwartaal van 2009 in gebruik genomen worden en zal aanvankelijk een capaciteit van 750 miljoen blikjes per jaar hebben. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de uitbreiding van het aantal productielijnen, om in de toekomst aan de vraag van de markt te kunnen voldoen.

Crown is reeds vele jaren in Oost-Europa actief. Het bedrijf beschikt al over vijf fabrieken in Oost-Europa voor zijn activiteiten in voedsel en sluitingen.

"Centraal- en Oost-Europa zijn voor het bedrijf snel groeiende, strategische regio's," zegt Ralph Lambert, vicevoorzitter van de activiteiten op het gebied van dranken van Crown in Europa. "Belangrijke internationale brouwers en frisdrankbedrijven investeren intensief in dit gebied, en Kechnec, in het oosten van Slowakije, is de ideale locatie om onze klanten in de regio te steunen en om de geografische aanwezigheid van Crown in Europa te versterken. We zijn ervan overtuigd dat Slowakije, met zijn middelen, diensten en infrastructuur, een uitstekende locatie voor deze nieuwe investering is."

Over Crown Holdings, Inc.
Crown Holdings, Inc. is via zijn dochterondernemingen een toonaangevende leverancier van verpakkingsproducten aan marketingbedrijven voor consumenten over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Philadelphia (Pennsylvania.) Meer informatie vindt u op www.crowncork.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

In Europa: Caroline Archer-Reed, marketingdirecteur; Tel; +33-1-49-18-40-43; E-mail: caroline.archer-reed@eur.crowncork.com

In de Verenigde Staten: Tom Hughes, marketingmanager; Tel:
+1-215-698-5298; E-mail: thomas.hughes@crowncork.com

Voor vragen van redacteuren: Michael F. Dunleavy, vicevoorzitter van Algemene Zaken en P.R.; Tel: +1-215-698-5051; E-mail:
mdunleavy@crowncork.com

Voor investeerders: Timothy J. Donahue, senior vicevoorzitter - Financiën, +1-215-698-5088

Website: http://www.crowncork.com

Europa, Caroline Archer-Reed, marketingdirecteur; +33-1-49-18-40-43, caroline.archer-reed@eur.crowncork.com, of Verenigde Staten, Tom Hughes, marketingmanager; +1-215-698-5298, thomas.hughes@crowncork.com, of Michael F. Dunleavy, vicevoorzitter van Algemene Zaken en P.R., +1-215-698-5051, mdunleavy@crowncork.com, of investeerders, Timothy J. Donahue, senior vicevoorzitter - Financiën, +1-215-698-5088, allen van Crown Holdings, Inc.






-