Oad reizen

Oad Reizen sponsor van KNVB | Woensdag 3 September

Reisorganisatie Oad wordt met ingang van het voetbalseizoen 2008/2009 sponsor van de KNVB. Vandaag zetten Oad en de KNVB hun handtekening onder een zesjarig sponsorcontract.

Reisorganisatie Oad wordt met ingang van het voetbalseizoen 2008/2009 sponsor van de KNVB. Vandaag zetten Oad en de KNVB hun handtekening onder een zesjarig sponsorcontract.
Oad, het op één na grootste reisconcern van ons land, is in KNVB-kringen geen onbekende. Tot nu toe was Oad als official supplier aan de KNVB verbonden. De reisorganisatie verzorgt sinds jaar en dag de vervoers- en verblijfsarrangementen van spelers, officials, het overgrote deel van de KNVB-sponsoren en talloze Oranjefans naar uit- en thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal en is onder meer ook leverancier van de spelersbus van Oranje. Het eigenlijk nog tot na het WK 2010 doorlopende suppliercontract is in onderling overleg opengebroken, om Oad de gelegenheid te geven volwaardig sponsor te worden.
De rol als vervoerspartner van de KNVB gaat al terug naar 1988. Toen al maakte het Oranjeteam dat het EK won, bijvoorbeeld zijn zegetocht van Eindhoven naar Amsterdam per Oad-touringcar. Commercieel directeur Julius ter Haar van Oad Reizen en Jean Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB zijn dan ook unaniem enthousiast over de uitbreiding van de samenwerking. Jean Paul Decossaux: "We verwelkomen met Oad een oude bekende, een partij die al jaren op zeer professionele wijze zijn diensten aan de KNVB verleent. Onze achterban, zowel de leden als de supporters, is heel belangrijk voor de KNVB. Met Oad hebben we opnieuw een sponsor aan ons te weten binden die samen met de KNVB actief opereert richting die achterban. Een essentieel onderdeel van de nieuwe overeenkomst is de creatie van gezamenlijke producten en diensten richting de oranjefans en amateurvoetballers".
Julius ter Haar van Oad Reizen prees zich zeer gelukkig met het nieuwe contract. "Een volledig sponsorschap biedt toch beduidend meer privileges dan een suppliership. Natuurlijk blijven wij voor de KNVB ons werk doen als regelaars van alles wat met vervoer en verblijf te maken heeft. Maar daarnaast hebben de KNVB en Oad afgesproken om zich gezamenlijk in te gaan spannen om van het product voetbal een totaalbeleving te maken. Nog meer dan nu het geval is, moet elke interland een echte happening worden. We zullen daartoe gezamenlijk plannen gaan ontwikkelen."