Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Recreantenatlas: het basisinstrument voor doelgroepgericht ondernemen

De Recreantenatlas vormt het basisinstrument voor doelgroepgericht ondernemen. De resultaten van het onderzoek âGastvrij Nederlandâ zijn verwerkt in deze atlas, met het oog op gemakkelijke leesbaarheid en snelle toepasbaarheid. Maar RECRON biedt meer, ook de Recreantenatlas biedt meer.

De Recreantenatlas wordt aangeboden in een dikke map met een tiental lege schutbladen. Het doel is u aan te sporen gebruik te maken van de vele vervolgtrajecten die RECRON voor u ontwikkelt, om samen de kennis uit het onderzoek te vertalen naar de praktijk. We willen deze vertaalslag samen met u maken en we willen in alles wat we doen kwaliteit bieden. Daarom zetten we elk van deze trajecten samen met u uit en bieden we telkens een stukje uitbreiding bij de Recreantenatlas. Zo groeit uw atlas, uw kennis⦠en we hopen ook uw bezettingsgraad en opbrengst!

De Recreantenatlas is te bestellen op
www.gastvrijnederland.net/recreantenatlas en over de tal van vervolgtrajecten kunt u meer lezen op www.gastvrijnederland.net onder het kopje voor ondernemers.