Gemeente Breda

Directieraadlid Rob de Feber beëindigt carrière bij gemeente

Rob de Feber, lid van de directieraad van de gemeente Breda, beëindigt per 1 januari 2009 zijn carrière. Hij heeft ruim 40 jaar in overheidsdienst gewerkt, waarvan 20 jaar bij de Gemeente Breda.

Rob de Feber wordt opgevolgd door mevrouw drs. A.M.A. (Annelies) Beukman -Zuure MBA. Zij is momenteel werkzaam als sectordirecteur maatschappelijke dienstverlening bij de gemeente Bergen op Zoom.

Rob de Feber werd op 1 juli 1988 aangesteld als Hoofd Personeel en Organisatie bij de toenmalige Secretarie en later bij de centrale afdeling Personeel, Organisatie en Informatievoorziening.

In augustus 1996 werd Rob de Feber Algemeen Directeur van de Bestuursdienst, de dienst die de externe dienstverlening op het gebied van Burgerzaken en Belastingen verzorgde en de gemeentelijke bedrijfsvoering zowel beleidsmatig als facilitair ondersteunde.

In 2004 werd besloten tot invoering van een Directieraad. Rob de Feber maakte vanaf het begin deel uit van deze Directieraad en hij nam in deze periode ook tijdelijk de functies waar van Directeur van de toenmalige directie Bedrijven en Directeur van het toenmalige Cultuurbedrijf.

Als lid van de Directieraad heeft Rob de Feber nu de aandachtsgebieden Dienstverlening, Informatievoorziening, Visie Openbare Ruimte, Directie Stadsbedrijven, Directie Publiekszaken, Shared Service Center, Brandweer en Culturele instellingen. Hij neemt in december van dit jaar afscheid.

Met de benoeming van Annemiek Beukman per 1 januari 2009 zal de Directieraad weer voltallig zijn.

Breda, 3 september 2008