Politie Gelderland-Zuid

Politie op zoek naar eigenaar fiets

Nijmegen, 03-09-2008 o Zondagnacht werd een 42-jarige inwoner uit Nijmegen aangehouden op de Kronenburgersingel te Nijmegen. De man wordt verdacht van diefstal van een fiets.

Surveillerende agenten zagen de hun bekende veelpleger op een bijna nieuwe fiets over de Kronenburgersingel rijden. Omdat bij de agenten bekend is dat de verdachte niet in het bezit kan zijn van een bijna nieuwe fiets hebben zij de man gecontroleerd. De 42-jarige Nijmegenaar had geen aannemelijke verklaring en werd aangehouden.

Oproep
Graag wil de politie weten van wie deze fiets is. Het betreft een zwarte GIANT damesfiets van het type Brisbane. De fiets is voorzien van het framenummer OD674637. De fiets was voorzien van een veiligheidslot (AXA of gelijkwaardig merk) Dit slot is verwijderd. Op de plaats waar dit slot was geplaatst is het frame beschadigd. Het slot is waarschijnlijk verwijderd met een slijpschijf.

De fiets waarvan de politie de eigenaar zoekt

Mocht u de fiets herkennen en u kunt aantonen dat dit uw fiets is of u weet van wie de fiets is, neemt u dan contact op met de politie van Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844 en vraag naar de afdeling Stadsrecherche. (14)

Laatst gewijzigd 03-09-2008 16:19 | © Regio Gelderland-Zuid |