Gemeente Zevenaar


03-09-2008: Koninklijke Onderscheiding René Oostendorp

Op woensdag 3 september ontvangt René Oostendorp een Koninklijke Onderscheiding. Hij is door Hare Majesteit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn grote verdiensten voor het verenigingsleven in Angerlo.

René Oostendorp (60) is ruim 30 jaar bestuurslid van de Oranjevereniging. In de functie van penningmeester waakt hij over het financieel beleid van deze vereniging met ruim 200 leden. Hij verzorgt de ledenadministratie, contracteert orkesten en onderhoudt contacten met de kermisexploitanten. Hij is ook actief bij carnavalsvereniging De Deurdouwers en Stichting Halfvasten Angerlo. Daarnaast is hij contactpersoon van het wijkcoördinatieteam.

De versierselen die bij deze onderscheiding horen, worden uitgereikt door burgemeester De Ruiter tijdens de opening van de Oranjefeesten op woensdag 3 september om 20.00 uur in centrum `De Meent' Prinses Margrietlaan 3a in Angerlo.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met de heer Hermans van de Oranjevereniging, tel: 0313-471776.