Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 23 juni 2008

'The Wild Party' in M-Lab met hoofdrollen voor Lone van Roosendaal en Anouk van Nes Dansmusical voor het eerst in Nederland

M-Lab opent het nieuwe theaterseizoen met The Wild Party. Deze opwindende dansmusical van Andrew Lippa werd nog niet eerder in Nederland gespeeld. De hoofdrollen zijn voor Lone van Roosendaal (Mamma Mia, Cats), Alex Klaasen (Jan, Jans en de Kinderen, Verplichte Figuren), Anouk van Nes (Cats, Dirty Dancing) en Ara Halici (Cabaret, De Fabeltjeskrant). De choreografie is van John Agésilas. De muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk. Koen van Dijk tekent voor de vertaling en eindregie.

The Wild Party speelt in New York in 1928. Om hun relatie nieuw leven in te blazen, geven Queenie en Burrs een feestje. De gasten zijn kunstenaars en artiesten, vrijgevochten types van elke seksuele voorkeur, in elke combinatie. Ook Kate, een oude rivale van Queenie, is van de partij met haar nieuwe verovering Mr. Black. Een avond vol verveling, opwinding en spanning. Vrijheid leidt tot jaloezie; onbegrip tot moord.

Van 3 t/m 20 september 2008 is iedereen welkom op het feestje van Queenie en Burrs en wordt de theaterzaal van M-Lab voor de gelegenheid ingericht als nachtclub. Join The Wild Party!

www.m-lab.nl

Het laboratorium voor muziektheater M-Lab, naar een idee van Janine en Joop van den Ende, krijgt steun van de gemeente Amsterdam/Amsterdam Topstad en van de VandenEnde Foundation.