Gemeente Nijkerk


Verloting bouwkavels De Terrassen

De gemeente Nijkerk verloot binnenkort 9 kavels in de vrije sector. Het gaat om bouwkavels in het plan De Terrassen. Serieuze gegadigden kunnen zich tot uiterlijk 15 oktober 2008, 12.00 uur bij de gemeente inschrijven.
Bij inschrijving voor deze bouwkavels moet 2000,- inschrijfgeld betaald worden. Het inschrijfgeld wordt later verrekend met de koopsom of bij uitloting terugbetaald.

Interesse? Vanaf 11 september kunt u informatie en het inschrijfformulier afhalen bij de publiekswinkel op het stadhuis.

De bouwkavels worden op 12 november in het stadhuis, Kolkstraat 27, 3861 AK te Nijkerk door een notaris verloot. Er zijn twee verlotingen, een voor de twee-onder-een-kap woningen en een voor de vrijstaande woningen.
Geïnteresseerden kunnen aan de verlotingen mee doen door zich in te schrijven en hierbij de eerste tot en met de laatste voorkeur aan te geven.

Belangstellenden voor een twee-onder-een-kapwoning moeten zelf een medebouwer zoeken en als duo inschrijven voor de verloting met één inschrijfformulier.

Inschrijving voor de verloting is open voor iedereen. Economische of sociale binding is niet nodig. Inschrijving kan tot 15 oktober 2008, 12.00 uur. Hiervoor zijn formulieren beschikbaar bij de Publiekswinkel.

Inschrijven is accepteren
Wie mee doet aan de verloting wordt geacht de toegewezen bouwkavel te accepteren. Het na inloting achteraf niet accepteren van een kavel heeft tot gevolg dat het inschrijfgeld niet wordt gerestitueerd. Door het vragen van inschrijfgeld wil de gemeente bevorderen dat alleen serieuze gegadigden aan de verloting mee doen.

Meer informatie?
Meer informatie is vanaf 11 september op deze website en bij de Publiekswinkel van het stadhuis te vinden.