Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bookmaker maakt noteringen 'beste coach' seizoen 2008-2009 bekend Huub Stevens nu al topfavoriet voor verkiezing
Coach van het jaar

Malta, 3 september 2008 - Wie wordt door zijn collega's beschouwd als de beste coach van het voetbalseizoen 2008-2009? Volgens de meest recente noteringen op www.unibet.nl maakt PSV-trainer Huub Stevens hierop de meeste kans (4,00:1). Ondanks het slechte competitiedebuut neemt Ajax-coach Marco Van Basten de tweede plaats in (5,00:1). Gevolgd door Louis van Gaal (7,50:1). Daarna volgt een rijtje met trainers met een notering van 10,00:1, waaronder Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek en NEC-coach Mario Been.

Volgens Christophe Dhaisne, Hoofd Mediazaken Unibet West-Europa, biedt Unibet verschillende weddenschappen aan rondom de afgelopen weekeinde begonnen voetbalcompetitie. "Er kan gewed worden op de mogelijke kampioen en op de topscorer, maar ook op de coaches. Bijvoorbeeld op de trainer die als eerste vertrekt, maar ook op de verkiezing van de Coach van het jaar. Dergelijke weddenschappen maken de competitie alleen maar spannender en nog leuker."

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.net. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.net of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,