Ingezonden persbericht


360-graden klantprofiel met SCOPE Integration Framework

Binnen organisaties is veel kennis en informatie beschikbaar over relaties. Deze informatie is echter vaak versnipperd over verschillende systemen terug te vinden. Dit maakt efficiënte en gerichte communicatie met relaties soms lastig. Met behulp van het SCOPE Integration Framework kunnen verschillende back- en frontoffice systemen en ook websites met SCOPE CRM-systeem gekoppeld worden. Op deze manier wordt er in één systeem een compleet profiel van de relatie gecreëerd. Dit 360-graden klantprofiel zorgt ervoor dat relaties nog beter bediend kunnen worden en er een maximaal rendement uit klantcontacten én uit de SCOPE-CRM-database gehaald kan worden.

Het SCOPE Integration Framework is uitermate interessant voor bedrijven die data willen uitwisselen tussen de SCOPE-CRM-database en andere informatiesystemen. Efficiënte en effectieve gegevensuitwisseling is daarbij het doel.


- gebruikers hoeven maar één systeem in plaats van meerdere systemen te raadplegen om de juiste informatie te krijgen. Er is "one single point of truth";
- gegevens hoeven maar één keer ingevoerd en opgeslagen te worden.

Het SCOPE Integration Framework is gebaseerd op open standaarden en voldoet aan de hedendaagse technieken, zoals XML en het uitwisselen van data met Webservices. Daarnaast is, naast de traditionele data-uitwisseling van batchgewijze bestanden, data-uitwisseling via Internet, VPN of andere webkoppelingen meer regel dan uitzondering. Het SCOPE Integration Framework is hierdoor eindeloos te gebruiken in interfaces met interne en externe systemen, integraties met websites en data im- en exports.

SCOPE marketing technology heeft bij haar relaties al diverse succesvolle koppelingen gerealiseerd met behulp van het Integration Framework. Op donderdag 18 september aanstaande organiseert SCOPE een in-house seminar waar de toepassingen en mogelijkheden van het SCOPE Integration Framework getoond worden.

De bovenstaande figuur toont de opbouw van het SCOPE Integration Framework

----------
Unquote

Meer informatie
SCOPE marketing technology:
Dominique Miriël, 023-5179200 of d.miriel@scope.nl

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

----------
© 2008 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden