Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 3 september 2008

Boer & Croon benoemt Robert van Twuijver tot partner

Per 1 september is de directie van Boer & Croon Executive Managers uitgebreid met Robert L.M. van Twuijver (52). Hij zal zich vooral richten op de sectoren retail, handel en industrie.

Robert van Twuijver was laatstelijk bestuursvoorzitter van DA Retailgroep en daarvoor actief in directie- en managementfuncties bij onder meer Sara Lee DE/Meester Stegeman, Hermes Groep en Sociaal Fonds Bouwnijverheid (SFB). Hij volgde diverse opleidingen op het gebied van management o.m. bij TIAS-Nimbas en Nottingham Trent University.

Boer & Croon
Boer & Croon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Consulting, Corporate Finance en Management. De unieke combinatie van deze activiteiten stelt Boer & Croon in staat strategische vraagstukken van klanten te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen: 'van inspiratie tot realisatie'. De groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers. Boer & Croon combineert als geen ander toonaangevende denk-, durf- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee de consultants en interim-managers snel een vernieuwende weg kunnen inslaan naar duurzaam betere prestaties.