Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaltbommel, 3 september 2008

Synotion breidt uit met senior consultant in sourcingsvraagstukken

Als adviseur/projectmanager bij Synotion zet Vincent Lucas zijn ervaring in om het resultaat van outsourcing sterker aan te laten sluiten bij de doelstellingen en ambities van klanten. Dit betekent de brug slaan tussen business en ICT, strategie vertalen in uitvoering, ambitieuze doelen vertalen in realistische targets en op zoek blijven naar vernieuwende oplossingen voor de problemen van morgen. Bovenal, heel simpel, contracten baseren op duurzame relaties en samenwerking. Ook dit draagt bij aan een betere wereld.

Na zijn studie Bedrijfseconomie (EUR) is Vincent begonnen op het gebied van ICT en projectmanagement, wat uitgroeide tot het geven van managementadvies op het gebied van ICT en organisatie. In die periode is hij geïnspireerd door de postdoctorale organisatieadviesopleiding van SIOO. Aansluitend heeft Vincent diverse managementrollen vervuld, eerst bij een bank (zakelijk) en daarna bij enkele gerenommeerde internationale ICT concerns. De focus lag daarbij steeds op het creëren van een winstgevende dienstverlening, het (blijvend) toevoegen van waarde aan de klant, het werken aan de klanttevredenheid en aan vernieuwing. In die jaren heeft hij de eerste groeigolf van outsourcing meebeleefd. Terugkijkend door de sourcingsbril realiseert hij zich, dat hij al heel lang betrokken was bij het oplossen van sourcingsvraagstukken. De laatste jaren is hij gekropen in de rol van projectmanager aanbesteding en contractmanagement, insourcen en offshoring, en het inrichten en verbeteren van de besturing en samenwerking.

Bij Synotion is hij weer terug in het adviesvak, en dat op het één van de meest actuele thema's in de ICT wereld. Waar de volle problematiek van outsourcing (naast de grote voordelen) aan de oppervlakte komt. Hier blijkt eens te meer dat het in de basis mensenwerk is, dat moet rusten op heldere communicatie en wederzijds vertrouwen.

###

Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure" aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Ricoh, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Synotion Management, Jennifer Roose

Telefoon: +31 (0)6 5331 0729

E-mail: jennifer.roose@synotion.nl

www.synotion.nl