Persbericht

3 september, 2008

Bosch internetbedrijf Tribal breidt uit met kantoor in Amsterdam

Tribal Internet Marketing* uit s-Hertogenbosch opent per 1 oktober 2008 een nieuw kantoor in Amsterdam. Dit is voor Tribal de tweede vestigingsplaats in Nederland. Tribal wil zich op de kaart zetten als een internationaal internetbedrijf, dus uitbreiding naar de hoofdstad kon niet lang uitblijven. Het nieuwe kantoor wordt vanuit het hoofdkantoor in s-Hertogenbosch gecoördineerd en aangestuurd.

De strategische ligging tegenover het Google-kantoor maakt het voor Tribal beter mogelijk om nog intensiever contact te onderhouden met Google en de communicatielijnen kort te houden. Het kantoor op het Zuidplein in het WTC biedt flexibele werkplekken voor medewerkers en stagiaires. Daarnaast biedt deze centrale ligging een betere bereikbaarheid voor medewerkers en bestaande en potentiële klanten in de randstad.

Wij zien dat veel bedrijven die advies willen op het gebied van internetmarketing gevestigd zijn in de randstad , zegt Mark van Werven, CEO van Tribal Internet Marketing. De aantrekkingskracht van Amsterdam is voor internationale klanten groter dan andere steden in Nederland. Daar komt bij dat we met het nabij gelegen Schiphol nu ook sneller en beter bereikbaar zijn voor onze bestaande internationale klanten en medewerkers.

Eerder dit jaar vestigde Tribal zich in Dublin en opende daarvoor kantoren in Duitsland en China om ook daar de internetmarkt te betreden. De uitbreiding naar Amsterdam draagt tevens bij aan de internationale allure** die Tribal uit wil stralen. Momenteel worden er plannen gemaakt voor de Belgische internetmarkt.


* www.tribal-im.com/nl

** www.tribal.nl/route.html

(237 woorden)