Ingezonden persbericht


Persbericht

Jos Brouwer senior adviseur bij Partake Consulting

Utrecht, 3 september 2008 - Partake Consulting heeft Jos Brouwer (42) aangesteld als senior adviseur. Brouwer gaat het Financial Reporting Solutions team versterken en zich in het bijzonder richten op het verbeteren van (management) rapportageprocessen. Hiervoor was Brouwer werkzaam bij Archstone Consulting.

Brouwer is een bekende speler op de markt van Enterprise Performance Management. Al sinds 1990 is hij actief op het gebied van managementinformatie. Zo heeft hij vele managementinformatiesystemen van grote multinationals vorm gegeven. Als medeontwerper van Oracle Hyperion Financial Management heeft hij een brede blik gekregen op de informatiebehoefte van c-level management.

Jos Brouwer: Businesstransformatieprocessen en stakeholders die steeds meer financiële en niet-financiële informatie vragen, vereisen geïntegreerde, flexibele en op analyse ingerichte processen en systemen.

Over Partake Consulting

Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa, waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen. Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,