Heli-jet eerste met online tarief op maat van privévluchten


AMSTERDAM, 20080903 -- Per 1 september start Heli-Jet met het verzorgen van privé-vluchten op maat. Deze nieuwe dienstverlener bemiddelt in vervoer met zowel privé-jets als helikopters. Een prijsvergelijking en boeking kan vliegensvlug via internet geregeld worden. Heli-Jet voorziet hiermee in een toenemende vraag naar efficiënt en comfortabel vervoer door de lucht. Heli-Jet is de eerste organisatie in Nederland waarbij bezoekers online en binnen twee minuten een tarief voor een privé-jet vlucht op maat ontvangen.

Jelle Smouter, directeur Heli-Jet: "De mogelijkheid van een snelle, online prijs is baanbrekend in de sector van de privé-jets. Het systeem biedt onze relaties de mogelijkheid om alle vliegtuigen uit heel Europa in een handomdraai te vergelijken. Dit maakt de markt veel inzichtelijk en efficiënter."

Vliegensvlug
De vraag naar vluchten met een helikopter of privé-jet neemt de laatste jaren flink toe. Steeds meer managers kiezen voor deze snelle en efficiënte vervoersoplossingen. Zo kost de vlucht per helikopter van Amsterdam naar Arnhem slechts 21 minuten, terwijl de afstand Arnhem - Groningen binnen veertig minuten overbrugd kan zijn.

Heli-Jet
Heli-Jet werkt aan vervoersoplossingen op maat voor haar relaties. Jelle Smouter is geen onbekende in de helikopter en privé-jet wereld. Smouter: "Ik heb al een aantal jaren ervaring met het verzorgen van kwalitatief en comfortabel vervoer door de lucht. Met de nieuwe mogelijkheden en arrangementen is Heli-Jet een onderscheidende partij in de luchtvaartsector."





Heli-Jet