FastFruit Apple Chips ondersteunt de Nederlandse Hartstichting


op Landgoedfair Mariënwaerdt

BEESD, 20080903 -- Gezond genieten, het bestaat dus toch. FastFruit Apple Chips ondersteunt De Nederlandse Hartstichting. Tijdens de landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd vindt u onze producten op de stand van de Nederlandse Hartstichting. U kunt hier zelf proeven hoe verrassend lekker en gezond de chips zijn. De chips bevatten o % vet, er zijn geen suikers aan toegevoegd; Het product is puur natuur. Past in vrijwel ieder dieet en bij een bewuste en gezonde levensstijl.

Landgoedfair Mariënwaerdt
Van 3 tot en met 7 september is de jaarlijkse landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt. De Nederlandse Hartstichting presenteert zich tijdens deze fair onder andere met het FastFruit product Apple chips van Natural & co.

FastFruit Apple Chips
Het ingrediënt van deze Apple Chips is een Fuji-appel, maar dan net anders. De zorgvuldig geselecteerde Fuji-appels worden op een speciale manier gedroogd. Hierdoor blijven bijna alle voedingsstoffen en vitamines bewaard. Met FastFruit Apple Chips haalt u een verantwoorde, gezonde snack in huis. Deze chips is verkrijgbaar in de smaken Original, Kaneel en Berries. De inhoud per koker is 25 of 50 gram. Dit staat gelijk aan 375 of 750 gram verse Fuji-appels.

Voordelen
- zijn volledig natuurlijk;
- zijn vetvrij;
- glutenvrij
- halal;
- bevatten géén conserveringsmiddelen;
- bevatten géén toegevoegde suikers;
- zijn rijk aan voedingsstoffen en vitamines
Deze voordelen passen allemaal in advies van de Nederlandse Hartstichting over "Lekker eten en gezond blijven".

Natural & co
Natural & co ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, verantwoorde producten. Daarmee geven wij gehoor en een belangrijke maatschappelijke tendens: genieten, maar wel op een verantwoorde manier!