Ingezonden persbericht


Persbericht

Onderweginfo wekelijks per e-mail

Net terug van vakantie wordt menig automobilist weer geconfronteerd met de dagelijkse files. Veroorzaakt door de drukte maar ook door wegwerkzaamheden. Voor degenen die veel onderweg zijn, is de OnderwegNieuwsbrief daarom handig. Deze geeft wekelijks een overzicht van de wegwerkzaamheden en evenementen die files kunnen veroorzaken.

Naast deze informatie wordt er aandacht besteed aan nieuwe en bestaande verkeersregels in binnen- en buitenland, autonieuws, evenementen en aanbiedingen voor onderweg. Wekelijks wordt ook een bestemming in Nederland uitgelicht, een tip voor korter of langer verblijf en is er ook regelmatig aandacht voor leuke bestemmingen in het buitenland.

Men kan zich abonneren voor deze nieuwsbrief op www.OnderwegInfo.nl. De laatste OnderwegNieuwsbrief is hier ook te zien.

Over OnderwegInfo.nl
Een restaurant om onderweg af te spreken, een hotel om te overnachten, informatie over mobiel werken, de verkeersregels over de grens, maar uiteraard ook de actuele file-informatie en het laatste autonieuws vindt de bezoeker op OnderwegInfo.nl.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan reistips voor binnen- en buitenland, tips voor korte vakantie, stedentrips, de attracties en de mooie plekjes. Kortom allerlei handige informatie voor onderweg. Dit alles gerubriceerd onder zaak-smaak-vermaak.



Ingezonden persbericht