Ingezonden persbericht


Swyx geeft gratis Unified Communications weg aan 100 MKB-bedrijven

Amsterdam, 3 september 2008 - Swyx, leverancier van Unified Communications-oplossingen (UC) voor het mkb, laat zijn eerste 100 Nederlandse mkb-klanten profiteren van gratis UC-functionaliteit bij aanschaf van een standaard IP PBX-systeem. Deze aanbieding is onderdeel van het 'Swyx Unified Communications Initiative'-programma. De eerste 100 organisaties die zich registreren, ontvangen kosteloos SwyxWare UC-functionaliteit bij aanschaf van SwyxWare Essential. De UC-opties van SwyxWare UC omvatten instant messaging, gespreksopname, uitgebreide gespreksroutering, conferentiemogelijkheden, voicemail en Computer Telephony Integration (CTI). Daarnaast biedt de oplossing functionaliteit voor convergentie van vaste lijn naar mobiel, mobiele werknemers, een faxserver voor alle gebruikers en omvangrijke softphone client-opties.

Roland Finke, Country Manager van Swyx: "Tegenwoordig is Unified Communications een belangrijke technologie om concurrerend te blijven in het mkb. Voor veel organisaties is deze techniek echter budgettair niet haalbaar. Wij bieden ook kleinere bedrijven de kans om te ontdekken hoe UC succesvol is in te zetten. Bedrijven kunnen met UC de medewerkersflexibiliteit vergroten, de kwaliteit van de klantenservice verbeteren en mobiele werknemers onderweg dezelfde tools bieden als op kantoor. Kortom: UC levert significante operationele voordelen op."

De aanbieding geldt voor de eerste 100 aangemelde mkb-bedrijven en loopt tot en met 30 september 2008. Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.