Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nominaties bekend voor de Award 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2008'

Groningen, 3 september 2008

VNO-NCW-Noord is trots u te kunnen melden dat Joke van der Ven van Ars Bene Laborandi B.V. genomineerd is voor de prestigieuze Award voor 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2008'.

De Award is een jaarlijkse onderscheiding van Federatie Zakenvrouwen voor een succes- volle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap, en met visie en volharding haar onderneming tot een bloeiend bedrijf heeft gemaakt. Zij is een voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Joke van der Ven is directeur/eigenaar van Ars Bene Laborandi B.V. In 2004 is zij begon- nen met 'Brief op bestelling'. Mensen kunnen via internet een sollicitatiebrief of cv bestel- len, maar ook een liefdesbrief of rouwbrief. Naast het schrijven van brieven beschikt de organisatie nog over twee ­ eveneens virtuele ­ bedrijven. ItsMyTurn richt zich op outpla- cement via internet en ItsMyBusiness op het online ondersteunen van startende onderne- mers. Inmiddels is Joke van der Ven ook in het buitenland (Duitsland, België, Engeland en Frankrijk) actief en in 2009 is zij voornemens om haar werkwijze ook in China en India toe te passen. Onlangs in november 2007 won Van der Ven de Jonge Ondernemers prijs (JOP)in het Noorden van Nederland.

VNO-NCW-Noord behartigt de belangen van het bedrijfsleven in Noord-Nederland en meer in het bijzonder van haar ruim 1400 leden tegenover overheden, vakbeweging en andere partijen in de samenleving. De missie van VNO-NCW-Noord is het bevorderen van optimale condities om in en vanuit Noord-Nederland te ondernemen. De ondernemingen die VNO- NCW-Noord representeert, zijn gezamenlijk goed voor tachtig procent van de werkgele- genheid in de marktsector; het betreft Noord-Nederlandse bedrijven die zijn aangesloten bij branches gelieerd aan VNO-NCW.
Naast Joke van der Ven zijn genomineerd: Cemile Sezer van Sezer Consult B.V. en Anke Slegtenhorst van Beauty Centre Anke.

Foto's van Joke van der Ven kunt u opvragen bij het Landelijk Service Bureau, info@federatiezakenvrouwen.nl, tel. 033 - 432 0734

De feestelijke uitreiking van `Dé vrouwelijke ondernemer 2008' is op maandag 10 novem- ber 2008 van 16.30 tot 19.30 uur in het Auditorium van Fortis in Utrecht (Kantorenpark Rijnsweerd Noord): Fortis Auditorium, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Beach House is de hoofdsponsor van
`Dé Vrouwelijke Ondernemer 2008'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lyanne Metz, coördinator externe communicatie Federatie Zakenvrouwen: info@federatiezakenvrouwen.nl, tel. 033 - 432 0734
Landelijk Service Bureau Postbus 382 3830 AK Leusden T. 033 ­ 432 0734 F. 033 ­ 434 1069
info@federatiezakenvrouwen.nl www.federatiezakenvrouwen.nl

---- --