Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nominaties bekend voor de Award 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2008'

Leusden, 3 september 2008

Stichting Vrouwelijk Entrepreneurs (SVE) is trots te kunnen melden dat Anke Slegtenhorst van Anke Beauty Centre genomineerd is voor de prestigieuze Award voor 'Dé Vrouwelijke Onder- nemer 2008'.

De Award is een jaarlijkse onderscheiding van Federatie Zakenvrouwen voor een succesvolle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap, en met visie en volharding haar onderneming tot een bloeiend bedrijf heeft gemaakt. Zij is een voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Anke Slegtenhorst is toonaangevend ondernemer in de schoonheidssector met dertig jaar erva- ring. In de laatste tien jaar heeft ze haar bedrijf, Anke Beauty Centre, weten op te werken tot vier vestigingen: twee in Rotterdam, een in Amsterdam en een in Barendrecht. Zij werkt met de allernieuwste apparatuur op het gebied van anti-aging, bodycontouring, bestrijding van overtol- lig vetweefsel (als eerste in Nederland heeft zij in twee Ultrashapesystemen geïnvesteerd) en cellulite. Slegtenhorst waarborgt met haar instituut kwaliteit in behandelmethoden, maar ook in de door haar gevoerde producten. Ze volgt alle trends en ontwikkelingen op het gebied van cos- metica en technologieën op de voet. Haar toekomstvisie voor de komende jaren is gericht op het ontwikkelen van een breed lifestyleconcept, waarin Anke Beauty Centre cliënten zowel kan be- geleiden voor aspecten van figuur en huis, als voor fysieke en mentale wellness.

SVE werd in 1985 opgericht als een inspirerend en professioneel landelijk netwerk voor vrouwe- lijke ondernemers. Veel van de activiteiten lenen zich voor het leggen van contacten. Wie ken- nismaakt met het netwerk zal zelf ervaren dat er tijdens de bijeenkomsten een plezierige, in- formele sfeer heerst. Bovendien is iedere SVE-aangeslotene op een specifiek gebied deskundig en actief. De optelsom van deze deskundigheden komt ten goede aan alle aangeslotenen. SVE is lid van Federatie Zakenvrouwen.
Naast Anke Slegtenhorst zijn genomineerd: Cemile Sezer van Sezer Consult B.V. en Joke van der Ven van Ars Bene Laborandi B.V.

Foto's van Anke Slegtenhorst kunt u opvragen bij het Landelijk Service Bureau, info@federatiezakenvrouwen.nl, tel. 033 - 432 0734

De feestelijke uitreiking van `Dé vrouwelijke ondernemer 2008' is op maandag 10 november 2008 van 16.30 tot 19.30 uur in het Auditorium van Fortis in Utrecht (Kantorenpark Rijnsweerd Noord): Fortis Auditorium, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Beach House is de hoofdsponsor van `Dé Vrouwelijke Ondernemer 2008'

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SVE, Connie Maathuis: info@sve.nl, tel. 033 ­ 432 3099 of met Lyanne Metz, coördinator externe communicatie Federatie Zakenvrouwen: info@federatiezakenvrouwen.nl, tel. 033 - 432 0734 Landelijk Service Bureau Postbus 382 3830 AK Leusden T. 033 ­ 432 0734 F. 033 ­ 434 1069

info@federatiezakenvrouwen.nl www.federatiezakenvrouwen.nl


---- --