Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

MenSport richt eretribune in tijdens WK vierspannen Beesd

09/03/2008

Lochem, 9 maart 2008

Doe mee aan de verkiezing!!

Als partner van het WK Vierspannen in Beesd, 3 t/m 7 september, heeft MenSport het plan opgevat een speciale tribune, de `MenSport Eretribune', in te richten aan de hoofdpiste van het WK terrein.

Deze eervolle zitplaatsen zal MenSport weggeven aan de mensen die het belangrijkst waren en/of nu nog zijn voor de vierspansport. Dit zijn natuurlijk in de eerste plaats de rijders die ons in de afgelopen 35 jaar hebben laten genieten van hun mooie sport. Maar ook parcoursbouwers, trainers, chefs d'équipe, juryleden, organisatoren en al die andere officials hebben in belangrijke mate hun steentje bijgedragen aan ontstaan en ontwikkeling van de vierspansport maken kans op een zetel op de `MenSport Eretribune'.
Om te bepalen welke personen een plekje verdienen op de `Eretribune' heeft MenSport een aantal `erelijsten' samengesteld, waarop de namen van vooraanstaande menners en oficials staan vermeld. Een aantal van hen leeft niet meer, maar hun namen horen, bij wijze van postuum eerbetoon, toch evenzeer vermeld te worden op de `erelijsten', die door de redactie en lezers van MenSport zijn samengesteld. MenSport wil u graag uitnodigen om te bekijken of er misschien nog namen aan de lijsten moeten worden toegevoegd en om mee te helpen bepalen welke personen er uiteindelijk een plaats op de MenSport Eretribune krijgen.

Hoe u kunt meedoen aan de verkiezing en wat uw beloning is? Kijk daarvoor op www.mensport.nl of lees het in MenSport.

www.mensport.nl