Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

LOM Handhavingscongres op 4 september in Utrecht

Onder de titel 'De kunst van het samenspel' wordt op 4 september in Utrecht het tweejaarlijkse Handhavingscongres van het Landelijk Overleg Milieuhandhaving (LOM) gehouden.

Net als twee jaar geleden zijn handhavers, managers en bestuurders uitgenodigd om kennis op te doen, kennis te delen en natuurlijk met elkaar kennis te maken. 'De kunst van het samenspel' biedt ruimte voor praktijkverhalen, workshops, lezingen over handhaven en samenwerken, maar ook voor kunst. Deelnemers kunnen bovendien hun vragen 'live' richten aan de minister van VROM, mevrouw Cramer. De inschrijving voor het congres start in april.

Het LOM is nog op zoek naar 'kunstenaars van het samenspel' die een bijdrage willen leveren aan het congres. Het LOM nodigt u uit een samenvatting in te dienen als opmaat naar een interessant artikel in de congresbundel. Ook moet u bereid zijn hierover eventueel een voordracht te houden op het congres. Het LOM is op zoek naar noviteiten, onderzoeksverslagen, organisatorische oplossingen en best practices die betrekking hebben op het ruime domein van het samenspel in de handhaving. Reageren kan tot 29 februari 2008.

Zie ook


Zie het origineel


* Landelijk Overleg Milieuhandhaving: http://www.lomsecretariaat.nl
* Meer informatie over Call for papers:
http://www.lomsecretariaat.nl/aid=115.phtml