Mandemakers Keukens opent grootste showroom van Europa

03/09/2008 11:09

Scheepens Reclame Adviseurs B.V.

Waalwijk - Donderdag 4 september opent Mandemakers Keukens in Barendrecht haar zevende showroom. In deze showroom van 4500m2 krijgen de collecties van SieMatic, Victorians, M-collectie en Barletti alle ruimte. Het streven van Mandemakers is om het kopen van een keuken een speciale belevenis te laten zijn. De nieuwe showroom staat geheel in het teken van inspiratie.

Experience-ruimte

Marktleider Mandemakers Keukens loopt voorop als het om keukentrends gaat. Inspireren is daarbij het uitgangspunt. Daartoe is ook de Experience-ruimte ontwikkeld. In deze ruimte staan vier voorbeeldopstellingen met de maten van een gemiddelde Nederlandse keuken. Mandemakers laat hier zien wat er allemaal mogelijk in een doorsneehuis. Daarnaast kunnen consumenten hier uitgebreid combineren met fronten, kleuren, grepen, bladen en apparatuur.

Keuken van de Toekomst

Ontwerpen is vooruitzien. Daarom is Mandemakers Keukens altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. In de showroom te Barendrecht staat de Keuken van de Toekomst. In deze keuken zijn allerlei technische innovaties en handige snufjes verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afzuigkap die uit het zicht verdwijnt na uitschakeling, en een kraan met led-verlichting.

Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is al jaren de nummer 1 in keukens. Met zeven vestigingen is de organisatie nog steeds groeiende. Succesfactoren van Mandemakers Keukens zijn het uitgebreide assortiment, de uitstekende service en de passie voor keukens.





http://www.mandemakers.nl

http://www.scheepens.nl