Persberichten Eemland noord, 11.00 uur

Utrecht, 04-09-2008

Rijden op gestolen fiets

BAARN- Op woensdag werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 16.45 uur zagen agenten een 46-jarige man uit Baarn rijden op een fiets over de Doventelhof. De agenten zagen dat deze veelpleger op een wel hele nieuwe fiets reed. De man werd gecontroleerd en de fiets bleek van diefstal afkomstig. De 46-jarige man uit Baarn werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Doorgereden met slok op

SOEST- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed zijn auto bestuurde. Omstreeks 21.00 uur vond er een kleine aanrijding plaats op de Winterkoning. De 49-jarige man uit Soest was hierbij niet gestopt en doorgereden. Agenten keken uit naar de man en hij werd in de omgeving aangehouden in zijn auto. Hij bleek te hebben gedronken en blies 785 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Aangereden

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op woensdagmiddag raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een 16-jarige jongen uit Bunschoten was geschept door een 44-jarige automobilist uit Amersfoort. Bij de rotonde werd de bromfietser aangereden door de automobilist. Met onbekend letsel werd hij vervoerd naar het ziekenhuis.