Marco Pastors in dienst van adviesbureau B&A

04/09/2008 14:32

B&A

Per 1 september is Marco Pastors in dienst getreden bij B? in Den Haag. Pastors zal zich binnen B? vooral gaan bezighouden met vraagstukken op het terrein van verbetering van de dienstverlening van de overheid aan de burgers. Hij versterkt daarmee de binnen B? aanwezige kennis van uitvoeringsvraagstukken binnen de overheid. Daarnaast zal hij zijn ervaring op het terrein van het wonen inzetten voor B?.

Marco Pastors heeft eerder gewerkt bij de OV-Studentenkaart BV, PinkRoccade, en was medeoprichter van Zenc, adviesbureau voor overheidsinformatisering. In Rotterdam was hij wethouder Fysieke Infrastructuur.

Pastors werkt momenteel in opdracht van staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken aan het project 'elektronisch-factureren'. Hij moet daarin op bestuurlijk niveau doorbraken realiseren zodat een grotere stroom elektronische facturen in Nederland op gang komt.

B? is een bedrijf dat met overheden en organisaties maatschappelijke vraagstukken oplost door middel van consulting, interim-management, projectontwikkeling en - uitvoering. De organisatie werd in 1991 opgericht en heeft momenteel zo'n 200 mensen in dienst. B? is gevestigd in Den Haag, Amsterdam en Deventer.





http://www.bagroep.nl