Het nieuwe zang boek van Zangeres Nikita Lumet verschijnt


Nienke Buiskool Leeuwma; De Zang-Coach

AMERSFOORT, 20080904 -- De Zang-Coach is een coach die je helpt bij het gebruik van de juiste technieken tijdens het zingen. Alle onderdelen daarvan worden in dit boek behandeld, zowel voor beginners als voor gevorderden: techniek, interpretatie, presentatie, podiumtraining en auditietraining. De Zang-Coach geeft een andere visie op bestaande technieken. Waarom werken die niet altijd? Nienke Buiskool Leeuwma draagt er simpele oplossingen voor aan. In dit boek staan verrassende weetjes over bestaande technieken. Het motto is: terug naar de basis.

Nienke Buiskool Leeuwma:

"Ik zing sinds mijn 16de professioneel. Als klein kind zong ik overal, schreef ik mijn eigen liedjes en zong ik in kinderkoren. Mijn eerste 2 singles zijn My Choice en I Wonder die ik zelf ook geschreven heb. Naast het zingen ben ik veel bezig met internetmarketing en met mijn eigen website. Ik doe aan klassiek ballet en trampolinespringen. Mijn grootste passie zit in de muziek."

Een stukje uit het boek:



Het klinkt misschien gek, maar bij het zingen wordt vaak vergeten dat de lucht door de mond moet en dus ook open moet staan. Je kunt de klank niet goed laten horen als je je mond bijna dicht hebt staan. Als je water uit de kraan wilt laten stromen, zul je hem eerst open moeten draaien.

Ieder mens haalt van nature adem en denkt daar niet over na. Tijdens het zingen is dat meestal wat lastiger. Je moet lange zinnen maken en soms ook op specifieke momenten ademhalen.
Nu wordt er al 1 fout gemaakt en dat is ademhalen. Tijdens het zingen haal je geen adem maar komt die automatisch naar binnen.

Ik werk vanuit je eigen stem met jouw bestaande kleur om die uit te breiden. Er zijn ook mensen die werken vanuit stemkleuren. Ik vind dat je iedere stem het beste kan benaderen vanuit zijn eigen kleur, omdat dat je natuurlijke stem is.

De betekenis van een nummer heeft ook invloed op je stem. Als de inhoud verdr ietig is en je voelt je ook verdrietig, dan klikt je stem anders. Dit kun je niet met technieken bereiken. Soms wordt dat wel eens geprobeerd en krijg je een valse emotie. Dat hoor je dan ook meteen en dan klinkt het dus ook niet echt. Beter is het om eerst de tekst te begrijpen.

U kunt dit boek met ingang van vandaag bestellen. Tot 12 september 2008 a.s. bieden we het u aan voor een aantrekkelijke introductieprijs.

titel: De Zang-Coach

U kunt het boek bestellen via www.nikitalumet.eu/zangtechnieken.htm

auteur: Nienke Buiskool Leeuwma
aantal pagina's:30
geïllustreerd: ja
uitvoering/formaat
paperback 12,5 x 20 cm
ISBN: 978-90-8834-530-2
vaste prijs: ¤ 11,95

introductieprijs (tot 12 sep): ¤ 10,95





Ingezonden persbericht