Gemeente Dronten


24 uur lang skeeleren voor het goede doel!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 september 2008 is het tijd voor de Raps24KiKa. Dit is een unieke 24-uurs skate-/ skeelerwedstrijd voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor henzelf, maar vooral ook voor het goede doel Stichting KiKa. Tijdens de vorige editie is er maar liefst 17.500,- opgehaald.

Het evenement vindt plaats bij FlevOnice in Biddinghuizen en wordt georganiseerd door het Hengelose Bcause. Op vrijdag 5 september is er vanaf 16.00 uur middels het estafettesysteem 24 uur lang continu één rijder per team op de baan. Op dit moment hebben al vele teams zich aangemeld bij de organisatie maar er is nog steeds plaats voor de liefhebbers. Het belooft een mooi spektakel te worden.

Tijdens het evenement zijn er allerlei spetterende activiteiten voor het publiek en deelnemers. Bezoekers kunnen zich onder andere tegen een kleine vergoeding het 5 kilometer parcours van FlevOnice laten rondrijden. Opbrengsten hiervan gaan naar Stichting KIKA. Voor de kinderen is er een springkussen en bezoekers en kunnen zich gedurende 24-uur laten masseren, ook voor het goede doel. Raps24KiKa zal worden ondersteund door een live band, drive-inn en de immer energieke spreker Jannes Mulder.

Bezoekers en supporters zijn van harte welkom bij FlevOnice. Entree is gratis. Uiteraard bestaat ook nog steeds de mogelijkheid voor teams of individuele skeeleraars om zich aan te melden via de website: www.raps24kika.nl.

Publicatiedatum: 20 augustus 2008