T-Mobile organiseert Meet & Greet met Marco Borsato.

28/08/2008 15:02

T-Mobile


- Bij aankoop van een 'Wit Licht' pakket met abonnement kans op een Meet & Greet met Marco Borsato én VIP kaarten voor het 'Wit Licht' concert.


- Meet & Greet alléén te winnen bij T-Mobile Shop in Utrecht.


- 15 winnaars varen op 5 september met Marco Borsato over de grachten van Utrecht.

Op vrijdagochtend 5 september 2008 geeft T-Mobile maar liefst 15 Meet & Greets weg met Marco Borsato bij aankoop van een 'Wit Licht' pakket met abonnement. De Meet & Greets zijn alleen te winnen bij de T-Mobile Shop aan de Lange Elisabethstraat in het centrum van Utrecht. Klanten die op vrijdagochtend 5 september een 'Wit Licht' pakket met abonnement kopen, worden ontvangen aan de speciaal ingerichte Wit Licht-balie waar zij een formulier ontvangen waarop zij de vraag die ze altijd al wilde stellen aan Marco, kunnen invullen. Nog diezelfde middag worden de meest originele vragen beloond met een speciale Meet & Greet met Marco Borsato.

De speciaal georganiseerde Meet & Greet met Marco start om 13.00 uur in de T-Mobile Shop, waarna Marco met zijn gezelschap een rondvaart zal maken over de Utrechtse grachten. De speciale rondvaart duurt maar liefst een uur en in die tijd mogen de gelukkige winnaars hun idool hun vraag stellen. Daarnaast ontvangen zij nog eens twee VIP kaarten voor het 'Wit Licht' concert op 11 oktober a.s.

'Wit Licht' pakket

Het 'Wit Licht' pakket voor abonnees wordt geleverd in combinatie met de Samsung F480.Het 'Wit Licht' pakket is uitgerust met een speciale credit card die via www.witlicht-mobile.nl toegang biedt tot unieke Marco Borsato ringtones, wall papers, making of beelden van de film 'Wit Licht' en vele andere extra's.Als uniek extraatje kunnen kopers van dit laatste pakket in het bezit komen van een geheugenkaart waarop Marco's nieuwste album staat. Vanaf het moment waarop het nieuwe album van Marco Borsato op 19 september uitkomt, zullen zij een van de eerste bezitters zijn. Het album zal uiteraard de nummer één single Wit Licht bevatten evenals Marco's nieuwste single Stop De Tijd.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland rapporteerde per 1 juli een omzet van 863 miljoen euro voor het eerste half jaar van 2008. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.





http://www.t-mobile.nl